Tereyağında mısırununu güzelce kavurun, ardından suyunu yavaş yavaş ekleyin. Kıvamı iyi olmalı ve pütürlenmemeli ve peyniri işin püfü burda (özel tuzlu peyniri olur o peynirden koyarsanız adı KUYMAK, eriyen ve uzayan peynirden koyarsanız adı MIHLAMA olur :)) peyniri bol çok leziz olur ;))
26 Kasım 2011 Cumartesi
Kuymak
Posted by admin
Tuba Sayman Hanım'ın tarifi
Tereyağında mısırununu güzelce kavurun, ardından suyunu yavaş yavaş ekleyin. Kıvamı iyi olmalı ve pütürlenmemeli ve peyniri işin püfü burda (özel tuzlu peyniri olur o peynirden koyarsanız adı KUYMAK, eriyen ve uzayan peynirden koyarsanız adı MIHLAMA olur :)) peyniri bol çok leziz olur ;))
Tereyağında mısırununu güzelce kavurun, ardından suyunu yavaş yavaş ekleyin. Kıvamı iyi olmalı ve pütürlenmemeli ve peyniri işin püfü burda (özel tuzlu peyniri olur o peynirden koyarsanız adı KUYMAK, eriyen ve uzayan peynirden koyarsanız adı MIHLAMA olur :)) peyniri bol çok leziz olur ;))
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder