17 Kasım 2011 Perşembe

Bisküvili Kiraz Tatlısı

Tuğba Kuzey Hanım'ın tarifi
MALZEMELER
2 paket petibör bisküvi
2 çorba kaşığı bal 
2 yemek kaşığı pudra şekeri 
1 çay bardağına yakın vişne suyu 
 ıslatmak için süt 
1 su bardağı fındık içi 
1 su bardağı şeker bir kase kiraz sapı

HAZIRLANIŞI
Bisküviler robotta un haline getirilir, içine bal p.şekeri, vişne suyu gıda boyası, toplanana kadar da süt ilave edilir. Yuvarlanacak kıvama gelene kadar yoğrulur, fındık büyüklüğünde parçalar koparılıp elde yuvarlanır. İçine fındık konup kapatılır. Her bir yeri şekere bulanıp üzerine kiraz sapı takılarak servis yapılır:)

0 yorum:

Yorum Gönder