MALZEMELER1 paket kakaolu bisküvi
1 su bardağı şeker
1 çay bardağı un
4,5 su bardağı süt
50 gr margarin
1 pkt vanilya
Çikolata sosu
Krem şanti
Muz
1 çay bardağı un
4,5 su bardağı süt
50 gr margarin
1 pkt vanilya
Çikolata sosu
Krem şanti
Muz
HAZIRLANIŞIKakaolu bisküviyi robotta yada elle toz haline getirip borcam tepsiye bastırarak yayıyoruz.margarin ile unu kavuruyoruz sütü,şekeri,vanilyayı ekleyerek pişiriyoruz ve bu karışımı piştikten sonra blender la çırpıp sıcakken bisküvinin üzerine döküyoruz.soğumaya bırakıyoruz.Diğer tarafta krem şantiyi 1 bardak süt ile çırpıyoruz ve soğuyan karışım üzerine yayıyoruz.Kare kesip ortasına muz yerleştirip kareleri sarıyoruz ,servis yaparkende üzerine çikolata sosunu döküyoruz.
0 yorum:
Yorum Gönder