MALZEMELERÖnce kültür mantarlarımızı güzelce yıkıyoruz (yıkamayanlardan değilim) sonra güzel piyaz şeklinde doğruyoruz. Sonra suda az tuzla haşlıyoruz. Kaşar rendeliyoruz, güveç kabının dibine tereyağ sürüp az kaşar ile sıvıyoruz sonra mantarları üstüne güzelce yayıyoruz. Son olarak kaşarları üstüne serpiyoruz mantarlar gözükmeyecek şekilde :) bi parça tereyağ ekleyip 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz..muhteşem bir lezzet oluyor hemde pratik ;) afiyet olsun aker hanumları :)
17 Kasım 2011 Perşembe
Kaşarlı Mantar
Posted by admin
Fatma Ünal Hanım'ın tarifi
Etiketler:
mantar,
yemek saati
0
yorum
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder